Servicii


IMG_5463

 

Etapele spalarii:

 

1. Aspirare:

Se aspira covorul de praf cu aspiratorul profesional Taski Jet 38. Acesta are o putere mare de aspirare si o perie rotativa care aspira parul si scamele de pe covor.

 

2. Curatare:

Curatarea se face cu monodiscul si o perie rotativa prin spumare cu spuma activa sau solutie uda, in functie de gradul de murdarie al covorului. Se folosesc solutii speciale pentru pete de grasimi, guma de mestecat, fructe, cafea, ketchup, etc. Solutiile pentru curatarea covoarelor sunt elvetiene, de o calitate foarte buna si cu putere mare de curatare. Solutiile au un miros placut de mar verde. Curatarea covoarelor/mochetelor se face in profunzime, pe ambele parti.

 

3. Clatire:

Clatirea spumei si a apei din covor se face cu aparatul Taski Vacumat 22 cu injectie – extractie care lasa covorul cu un grad scazut de umiditate. Clatirea spumei active se face pe ambele parti. Folosim doar produse ecologice, ce nu dauneaza sanatatii si mediului.

 

4. Uscare:

Uscarea se face rapid, pe bare speciale, prin ventilare. La final, covoarele vor fi curate, uscate si cu un miros placut de mar verde.

 

 

Canapelele, autoturismele, carucioarele de copii si scaunele auto pentru copii se vor aspira si se vor scoate petele cu aparatul Taski Vacumat 22 cu injectie – extractie. Acestea vor ramane putin umede.